søndag, 23 jan 2022
 
 
Feil
  • XML Parsing Error at 1:3563. Error 9: Invalid character
Noe er annerledes
onsdag 06. januar 2010 21:53

Jeg synes hun ser annerledes ut.  Jeg klarer ikke å sette fingeren på det..  Opp til for et par dager siden, følte jeg egentlig ikke hun var drektig.  At hun var parret har bare sklidd bort og vekk opp i alt annet som har skjedd her i det siste, for ikke å snakke om reisen.  Men som sagt; for et par dager siden synes jeg plutselig hun så så annerledes ut, og plutselig fikk jeg en "drektig-følelse" av henne.

Hun er fremdeles hoven bak (så hoven faktisk at da jeg gikk tur med Line for et par dager siden, reagerte hun på det før jeg nevnte noe om det), og det er jo et godt tegn.  Noe større har hun ikke blitt siden jeg begynte å måle henne, så det er neimen ikke godt å si.  Det er vel uansett for tidlig å si noe allerede nå, og de små er vel kanskje på størrelse med en ert kan jeg tenke meg..!

Har planer om å ta ultralyd, får se når det blir.  Den kan tas fra uke tre, noe som vil si førstkommende søndag/tirsdag, så hvis jeg venter til i alle fall slutten av neste uke, eller tidlig uka etter der igjen, bør det vel være mulig å se noe?