tirsdag, 18 feb 2020
 
 
Feil
  • XML Parsing Error at 1:3563. Error 9: Invalid character
6 uker etter 1. parring
mandag 01. februar 2010 11:19

Det er jo strengt tatt ikke helt korrekt å regne antall uker eller dager etter siste parring, man skal regne fra første.  Så jeg må prøve å "komme i rute"..  I går var det altså seks uker siden første parring, så da målte jeg henne:

Bukmål: 59 cm (53 normal) Hun eser ut!!

Brystmål: 68 cm (68 normal) Etter å ha blitt målt til mindre enn normalen de siste gangene, er hun nå oppe i "normal" igjen.  Og strengt tatt ser det ut som det er akkurat rundt brystkassen at hun har lagt seg mest ut, merkelig nok.  Moren min var på besøk her en dag, og lurte på om det var der valpene lå??

 Bilde ovenfra (tatt i dag, men hun har neppe forandret seg mye siden i går kveld):

Sammenlign med 3,5 ukers bildet:

Bilde fra siden:

Hun har også fått patter, og større brystvorter.  Pattene er selvsagt ikke så store enda, men det er helt tydelig at noe holder på å skje.  De brystvortene som har ligget litt "inne" har begynt å "sprette" ut.  I tillegg har hun fremdeles noe hvit utflod, og den har vært tiltagende den siste uken.  

Formen er fin, dog er hun ikke så aktiv på tur som hun pleier; det er nemlig mye mer interessant å gå fot og tigge tørrfôr..  Ikke veeeldig uvanlig Tulla det da.. ;o)  Men apropos; de siste par dagene før fødsel er det jo vanlig at de ikke vil ha noe å spise.  Akkurat dèt har jeg seriøst STORE problemer med å forestille meg!  Fra Tulla ble 6-7 mnd har hun spist hver eneste måltid hun har blitt tilbudt, og hun har aldri, aldri stått over.  Hun kaster seg alltid over maten som om hun ikke har fått mat før, og jeg har alltid sagt at den dagen den bikkja ikke spiser - da er hun dødelig syk!  Nåja, jeg skal ikke ta såå på vei dersom hun ikke spiser når det nærmer seg termin, men det er nesten sånn at det forundrer meg om hun faktisk hopper over et måltid eller to da ja - det er nesten umulig å forestille seg hvordan det vil være..!