tirsdag, 18 feb 2020
 
 
Feil
  • XML Parsing Error at 1:3563. Error 9: Invalid character
søndag 07. februar 2010 12:18

 Da er Tulla allerede hele 7 uker på vei!  Nå er det jammen ikke lenge igjen!!  

Jeg har selvsagt målt henne i dag, og her er målene:

Buk: 61 cm (53 normal)

Brystkasse: 69 cm (68 normal)

Målte henne også rundt det bredeste på brystkassen, og der var hun 73,5 cm!  Som dere ser av bildene er det jo absolutt der hun er "tykkest".

Bilde fra siden:
 

Bilde ovenfra:

Sammenlignet med 3,5 ukers bildet:

Det er litt juks, for pga behenget under magen kan man ikke se hvor stor magen hennes egentlig er blitt!  Hun begynner å få ganske så store jur, og det er ikke sjelden jeg legger hendene inntil magen hennes og prøver å kjenne om det er noen inni der som sparker..  

Ellers er formen fremdeles fin.  Hun er blitt veldig rolig og "tolerant" om jeg kan si det sånn uten at det høres rart ut.  Alt er liksom helt greit, og vi tar alt som skjer veldig "coolt".  Samtidig har hun virket litt rastløs; og kunne ligge og pipe litt.  Pipingen har gitt seg endel i det siste heldigvis.  Men det eneste hun vil, er å spise.. Så hun har begynt å stjele maten til Aynï igjen.  Og salat går ned på høykant - her gjelder det å grafse til seg alt man får tak i!!  Alle mørke flekker og klumper på veier og fortau er dessuten selvsagt hestebæsj..   Det er dessuten bedre å spise først, for deretter å kanskje vurdere hva det er.  Hun har forresten begynt å få tre måltid nå, men kjenner jeg henne rett tviler jeg på at det hjelper, haha!  ;o)