torsdag, 02 jul 2020
 
 
Feil
  • XML Parsing Error at 1:3563. Error 9: Invalid character
Ett av de siste innleggene
søndag 25. april 2010 17:34

I dag reiste Buddy og Casino, det var forferdelig trist synes jeg - på en måte er en slags æra over, og det er så utrolig tomt her nå...  Nåja, vi har jo fremdeles Nenya og Tullingen da.  Tullingen, som vi har begynt å kalle Oberst.  I dag har han fått gå spor; han gikk to spor på asfalt, og ett spor opp en trapp!  Første dagen han går i en skikkelig trapp også faktisk, og så må man gå spor i en sånn en i tillegg - makan!  

Ellers var valpene på besøk på travbanen på fredag, og etterpå dro vi en liten tur opp i skogen.  Det var ikke så veldig lurt å slippe fire ni uker gamle valper i skogen helt sånn uten videre.  Nok sagt, haha!!  Det hadde nok gått bedre dersom de var yngre, eller dersom en litt mer veldressert mamma hadde blitt med.. ;o)  Men godbitsøk i lyng som samlende aktivitet er godt utprøvd, og valpene synes i alle fall det var kjempespennende å snuse på alt skogen hadde å tilby.  

Dette blir vel ett av de siste innleggene i denne valpebloggen, så jeg har flyttet litt rundt på ting som omhandler kullet.  Hele kullet har også fått sin egen side med oversikt over valpene i kullet og hvor de har havnet, og som et underpunkt til den ligger nå  valpebloggen.   Jeg har fjernet infosiden om foreldrene, men den ligger det link til på kullets side.  Når det gjelder Oberst (Tullingen altså), er han i skrivende stund fremdeles i mangel på en god nok eier..  Vi tror han vil egne seg ypperlig til spor og spesielt ettersøk, så vi holder på han til vi må, ganske enkelt!  Oppdateringer om hva vi driver med vil heller komme i den vanlige bloggen, eller nysgjerrige kan ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du mÃ¥ aktivere JavaScript for Ã¥ kunne se adressen .  

Til våre kjære valpekjøpere - dere aner ikke hvor mye dere betyr for oss, og hvor inderlig vi setter pris på oppdateringer om valpene!  Vi håper dere vil holde oss oppdatert gjennom hele valpens liv, på godt og vondt!  Jeg føler at jeg har vært kjempeheldig med alle valpekjøperne mine, og må innrømme at jeg også har blitt en smule kresen..   Vi er helt avhengig av dere; at dere bruker hundene og kanskje også etterhvert  viser frem hva de kan, men det viktigste av alt er et aktivt hjem med masse kjærlighet.    Takk for at dere vil ta den jobben!