onsdag, 18 sep 2019
 
 
Feil
  • XML Parsing Error at 1:3563. Error 9: Invalid character
Gauldal HK, 19.06.10 AK

Gauldal Hundeklubb, 19.06.10 Åpen klasse  

Dommer Vera Hübenthal: "Feminin, men for lett og ubetydelig helhet.  Bra skåret hode, god hals.  Bra kropp.  Litt for lavt ansatt hale.  Velvinklet.  Beveger seg bra.  Bra pelskvalitet.  Meget trivelig temperament."

Premiering: 2. KVAL

Kommentar: Det stemmer det; Aynï er litt liten og lett.  Vera sa at hun syntes hun var veldig søt og trivelig, men beinstamme og poter var for små, og generelt var hun for liten.  Men jeg og Aynï hadde det veldig trivelig i ringen da, og hun var veldig med!  :o)  

 
Open Show 26.06.09

Cairn Klubben Open Show, 26.06.09

Dommer Sergiy Vyazmin: "Ung tispe på 14 mnd, bra rasetype, veldig bra pelskvalitet, fint format, fint hode og uttrykk, tenner normal, balansert for og bak.  Trang bak, litt korte steg."

Premiering: nr 5 av 6 i juniorklassen

Kommentar: Tja... for de som er kjappe i hoderegning, så skjønner de jeg bommet grovt på hvor gammel hun var!  Hun er jo 17 mnd, men jeg tviler på at det ville hjulpet, haha!  Litt daff var hun, men det var fryktelig varmt.  Ellers stod hun som en påle på bordet som alltid. :D  

 

Sunnmøre HK, 23.05.09, Junior

Dommer Arne Foss: "Meget god type i sterk utvikling.   Feminint hode, ennå litt svak i underkjeve.  Fronten i utvikling.  Lovende overlinje, velansatt hale, lovende bevegelser.  Pels på gang av god struktur.  Velvist.  Trivelig temperament."

Premiering: 1 kval, 3 konk, HP

Kommentar: Kom løpende fra agilityringen med Tulla da jeg plutselig måtte inn i ringen med Aynï, så jeg var litt dårlig forberedt.  Men hun skrudde seg på som en sol da vi gikk inn, og jobbet skikkelig bra sammen med meg - var helt med! :o)  At jeg fikk "velvist" (for første gang) på kritikken tar jeg som et stort kompliment! :D Veldig fornøyd med resultatet på min lille uferdige Aynï.

 
NKK Hordaland, 21.03.09 Junior

NKK Hordaland, 21.03.09 Junior

 

Dommer Ann Ingram: "Very feminine.  Well presented bitch.  A little too fine in type.  Well balanced head, nice expression.  Good reach of neck.  Needs more laidback shoulders.  Needs more body, tailset a little low.  Moved and showed well."

 

Premiering: 2. premie

 

Kommentar:  Hadde ny handler til henne, siden jeg var i ringen samtidig med Tulla.  Aynï oppførte seg visst rimelig bra, og hadde stått fint.  Men konkurrenten var morsom og skulle helst lekes med.  Stod som en påle på bordet.  Løp greit.  Ikke en typisk blå-kritikk, men hun er tross alt uferdig, og det visste jeg jo.  

 
Trondheim Hundefestival, 30.08.08 6-9mnd

Trondheim Hundefestival, 30.08.08 6-9mnd

Dommer Andras Korozs: " Wunderschön! Hv. sehr g. kopfdrich.  Små ører og øyne.  Veldig bra overlinje med bra halefeste.  Meget bra pels, noe trange bevegelser.  (Bedre oversettelse kommer.)

Premiering: 2 BTK

Kommentar: Oppdretteren handlet henne, jeg har for masse nerver.   Aynï kunne travet bedre, men stod pent og var grei på bordet.  Ganske så bra debut jevnt over.

 
<< Start < Forrige 1 2 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL