søndag, 23 jan 2022
 
 
Feil
  • XML Parsing Error at 1:3563. Error 9: Invalid character
Agilityresultat Tulla
NKK Rogaland AG kl2

NKK Rogaland, Agility kl 2

Dommer: Nina Rødsjø

Premie: DISK

Kommentar: SURT!  Jeg presterte å sette igang før dommeren hadde blåst, og dermed er det disk.. Vi fikk starte på nytt (disket), og Tulla var utrolig giret fra start, likte godt innsatsviljen hennes!    Litt dårlig handling mot vippa, men det er jo min feil det også.. Flott slalåminngang.  Super hund, verre med fører...  

 

NKK Tromsø, 24.10.09 Agility

Dommer: Per Eigil Jylland

DISK

Kommentar: En hund hadde tisset på start nylig, så Tulla vegret seg for å stå der.  Vi hadde nettopp vært i utstillingsringen og knallet til, så hun skjønte nok ikke heeelt hva vi skulle gjøre nå; farten var treg og flyten fraværende i begynnelsen, men plutselig merket hun at det var agility vi holdt på med, og det er jo DRITGØY!!  Så da kom farten og gleden, slalåmen var knakandes bra, farten og intensiteten økte, og vips! hadde vi disket, haha!  Men pytt sann, det gjorde da vel ingenting - vi hadde det bare GØY!!  

 
SMHK, 24.05.09 AG KL2

Sunnmøre Hundeklubb, 24.05.09, AG KL2

 

DISK

Kommentar: En litt småekkel start gjorde at vi disket, ellers var løpet veldig bra.  Disken var helt og holdent førers feil, og vi hadde strengt tatt ikke trent så mye på sånt.  Men det som er flott med konkurranser, er jo at man lærer hva man må trene mer på! ;o)  

 

 
NRK, 23.05.09, Hopp KL 2

Norsk Retriever Klub, 23.05.09

 

Standardtid: 40,50

Brukt tid: 39,95

Feil: 10

Premie: 2. premie

Plass: 3. plass

Kommentar: Da jeg briefet banen, tenkte jeg "gå slalåm for pokker!!!!!" hver gang jeg gikk forbi slalåmen, og det var vel noe sånt jeg brølte til henne også idet vi stormet mot den.  Og gjett hva - det hjalp!  Hun gikk slalåm som om hun aldri hadde gjort noe annet, pistret seg igjennom med forpinte bjeff.  Flinke Tulla!  Fører-rot gjorde at vi fikk en vegring på et hopphinder i starten.  Et riv er den andre feilen.  Veldig fornøyd, bortsett fra førerfeilen da, selvsagt.. ;o)  

 
NRK, 23.05.09, KL2

Norsk Retriever Klub, 23.05.09, AG KL 2

 

Standardtid: 51,50

Brukt tid: 49,54

Feil: 10

Premie: 2. premie

Plass: 1. plass

Kommentar: Dumme fåkkings slalåmen - at hun ikke bare kan jumpe rett inn i den slik hun gjør på trening!!  Ellers nydelig, minus en feltfeil.  God nok fart.

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL