onsdag, 08 des 2021
 
 
Feil
  • XML Parsing Error at 1:3563. Error 9: Invalid character
Utstillingsresultat Tulla
Oppdal HK, 21.06.09 AK

Oppdal Hundeklubb, 21.06.09, Åpen klasse

Dommer Claudio De Giuliani: "Good size, in type and gender appearance.  Right head for expression and proportions.  Enough dark eyes.  Well componed body.  Enough strong in topline, right carriage of tail.  Right chest.  Good feet.  Good rear angulation.  Enough parralell movement.  A little close in rear.  Right coat and color."

Premiering: 1KVAL, 3KONK

Kommentar: Veldig lang og kjedelig kritikk, men slik var visst alle kritikkene han gav.   Ikke engang championene fikk noe "excellent" eller "outstanding", så da må vel dette være bra?   Ellers løp hun ikke så bra denne dagen heller, lurer på om det kan være noe hun tråkket på på turen på fredag; da hoppet hun plutselig himmelhøyt rett opp i luften som om hun hadde stukket seg, før hun kastet seg rundt og snuste på bakken..  Hmm..  

 
SRHK, 20.06.09 AK

Surnadal og Rindal Hundeklubb, 20.06.09 Åpen klasse

 

Dommer Angel Garach Domech: "Excellent head and expression.  Good front and bone.  Good topline, coat and tail.  Moving could be sounder behind."

Premiering: 1KVAL, 2KONK, CK

Kommentar: Tispa vi slo i Ålesund slo oss nå.  Hver sin gang! :o)   Ellers er det bare å konstantere at Tulla har blitt veldig trygg i ringen, hun trekker seg ikke for dommeren mer, hun er enkel å stille opp.  Men denne gangen ville hun ikke løpe så bra, selv om hun glimtet til og til tider løp flott.

 
SMHK, 24.05.09, AK

Sunnmøre Hundeklubb, 24.05.09, Åpen Klasse

 

Dommer Nina Karlsdotter: "Velformet, feminint hode.  Noe store øyeåpninger.  Bra ører, fint uttrykk.  Elegent hals, fin nakke.  Bra overlinje og hale.  Noe kort i nedre del av brystkorven.  Litt lang i lenden.  Kunne hatt litt mer volum.  Bra benstamme.  Velvinklet, velgående fra siden.  Bra pels.  Velvist."

Premiering: 1KVAL, 1KONK, 1BTK, CK, CERT, BIR

Kommentar: Å, så fornøyd jeg er!! Laughing  Vi løp og vi løp, og jeg trodde aldri vi skulle bli ferdig, men da vi endelig fikk en liten pause, var Tulla plassert først i rekken av tisper, og hun fikk CK og CERT!  Hun oppførte seg kjempefint, og jeg er så utrolig stolt av å få "velvist" på kritikken (det må være lov å skryte litt! Wink). Hun stod stille som en påle, og lot seg bli kjent og klemt på, og hun løp veldig bra syns jeg - vi måtte ta yttersvinger for ikke å løpe inn i hunden foran oss - utrolig bra fart på henne var det.  I BIR/BIM løp vi fra en champion-hanne, noe som selvsagt gjorde BIR-seieren enda litt bedre, om mulig!  Det skal legges til at hun allerede hadde gått et agilityløp tidligere på dagen, så jeg synes det er skikkelig godt gjort å holde ut så lenge.  Flinkeste, peneste Tulla-jenta mi! 

 
NKK Hordaland, 21.03.09 AK

NKK Hordaland, 21.03.09 Åpen klasse

Dommer Hans Rosenberg: "Utmerket type.  Feminin helhet.  Vakkert hode og uttrykk.  Bra hals og front.  Ung i sitt forbryst.  Bra kroppad.  Lang i lendet.  Bra kryss og bakstell.  Rørs med mycket bra fra siden."

Premiering: 1 kval, 3 konk

Kommentar: Streng dommer, ga ingen CK i AK (7 delt.).  Tulla oppførte seg fint, men jeg handlet henne ikke så bra, så det ødela nok litt.  Hun var vanskelig å få til å løpe skikkelig; kanskje var hun stiv og støl etter en lang biltur?  Ellers stod hun fint og så rolig som jeg kan forvente av henne, hun trakk seg ikke for dommeren.  Faktisk kunne jeg slippe hodet hennes når dommeren kom for å se på henne, så det er et stort fremskritt for oss, og jeg er fornøyd med det.  I forhold til at dommeren brukte hele premieringsskalaen, så må vi si oss fornøyd med resultatet.  

 
Orkdal Hundeklubb, 12.-13.11.05 6-9 mnd
Orkdal Hundeklubb, 12.-13.nov.05

Dommer Per-Harald Nymark: "5 måneder gammel tispe som er litt stor for alderen.  Edelt hode, med et godt rasemessig uttrykk, elegant hals.  Kroppen har kommet langt i utviklingen, velstilte fram og bakben med gode vinkler, godt hårlag, stødig gemytt.  Harmoniske bevegelser til tross for sin unge alder."   

Premiering: 2BTK

Kommentar: Tulla var vel nærmere 5,5 mnd, og grunnen til at vi ikke fikk bedre premiering, sa dommeren, var pga størrelsen.  Jaja..
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL