onsdag, 08 des 2021
 
 
Feil
  • XML Parsing Error at 1:3563. Error 9: Invalid character
Utstillingsresultat Tulla
07.11.09 Orklahallen, CHK

Orklahallen 07.11.09, Championklasse

Dommer Leif Lehmann Jørgensen: "4 år gammel.  Godt bygget tispe.  Vel ansatte ører.  God øyenfarge.  Godt bitt.  God hals og fast rygg.  Godt ansatt hale.  Kunne hatt litt dypere brystkasse.  Muskuløs, godt vinklet bakpart.  God benstamme og poter.  Beveger seg godt bak.  Litt myk i høyre mellomhånd.  God pelsfarge og temperament."

Premiering: 1KVAL, 1KONK, CK, 1BTK, BIM

Kommentar: Tullas debut i championklassen.  Jeg mistet litt "piffen" etter at hun ble NUCH, men jammen kom ikke nervene likevel da vi entret ringen..!  Mye morsommere da! :D  Hun løp fint, men jeg brukte nok godbiten litt for mye på henne, så hun gikk og så opp på meg litt for mye.  Lurer på om det kan ha noe med den myke mellomhånden å gjøre?  Ellers var det jo helt greit å bli BIM - jeg skulle på jobb så vi hadde ikke hatt tid til noe gruppefinale, hehe! ;o)  Hennes første BIM er det også, forsåvidt.  (BIR: Larix Dream For The Future) Foto: Vanja Sliwa

 

NKK Tromsø, 25.10.09, Åpen klasse

Dommer Jan Roger Sauge: "Tispe av utmerket type og helhet.  Vakkert hode og uttrykk.  Bra hals, front og ben.  God overlinje, velvinklet bakpart.  Flotte bevegelser, fin pels.  Velvist."

Premiering: 1KVAL, 1KONK, 1BTK, CK, CERT, CACIB, BIR (CHAMPIONAT!) Laughing

Kommentar: Da jeg så hvor fine de andre hundene var, ble jeg litt i tvil om dette skulle gå bra i det hele tatt i dag..  Måtte se inn i en annen rasering for ikke å miste motet helt, hehe.. Men i ringen klarte vi å konsentrere oss om oppgaven; Tulla stod pent og var enkel å stille opp, hun løp fint også.  Det virket aldri som om dommeren var i tvil om hvor han ville ha oss; han likte henne veldig godt.  Jeg trodde virkelig ikke mine egne ører eller øyne da han plasserte oss først, igjen og igjen og igjen - med CERT og CACIB og BIR - full pakke!  Jeg gråt og lo om hverandre, hoppet og danset, og Tulla ble jo spinnvill!  Blir spennende å se BIR/BIM bildet derfra, haha!  Snakk om fullklaff denne helgen, og storeslem i Tromsø!  Og timingen kunne nesten ikke vært bedre..!  ;o)  Vi måtte droppe gruppa fordi vi måtte rekke flyet; synd - for det var samme dommer i grupperingen.. men nå får vi aldri vite hva resultatet ble. :o)  

Foto: Hege Sagmyr

 

Tromsø Hundeklubb, 24.10.09, Åpen klasse

Dommer Lillian Jonsson:"Utmerket type/størrelse, velbalansert, bra hode/uttrykk.  Vakker hals, velvinklet fram og bak.  Velkroppet, bra kryss og haleansetning.  Rører seg vel fram og bak."

Premiering: 1KVAL, 1KONK, 1BTK, CK, CERT, BIR

Kommentar: Det var jo helt utrolig!  Jeg trodde ikke dommeren likte Tulla godt, for hun kom og skulle se på henne akkurat idet jeg holdt på å stille henne opp, så hun stod ikke helt pent da.  Dommeren tok tak i halen hennes og løftet bakparten flere cm over bakken, og ba henne om å slutte å "leke schäfer"!  Det må hun ha sluttet med, for hun knallet jo til og gav henne full pakke!  WOW så glad jeg ble!! Laughing  Uplassert i gruppa.  Foto: Kennel Hotsteps/kennel Icefern og Hege Sagmyr

 
NKK 28.06.09 AK

NKK, 28.06.09

Dommer Wim Wellens: "Don't like the shavings on the ears.  Excellent bitch.  Good substance, but skinny in face.  Nice, soft expression.  Correct bite.  Nice outline.  Stands good on feet.  Excellent coat.  Good movement." 

Premiering: 1 KVAL

Kommentar: Ang ørene; alle fikk dette.  Dommeren foretrekker bruk av effileringssaks og ikke maskin.  "Skinny" betyr at hun har mye løs hud (det motsatte av å være tørr), og ikke at hun er tynn i fjeset, hehe.  Han dro ansiktet hennes i alle mulige retninger, så jeg er ganske sikker på at det er nettopp det han har ment.  Ellers syns jeg det var en veldig fin kritikk! :o)  Ca 65 hunder påmeldt.

 
NSK 27.06.09 AK

Norsk Spaniel Klub avd. Trøndelag 27.06.09

Dommer Kari Granaas Hansen: "Vakker tispe med fint hode og uttrykk.  Bra hals og rygglinje, bra utviklet kropp.  Tilstrekkelig vinklet fram, meget bra vinklet bak.  Utmerket bevegelsesmønster."

Premiering: 1 KVAL

Kommentar: Og hvorfor er ikke dette en CK-kritikk?!   Ellers oppførte Tulla seg bra, hun står nydelig når jeg stiller henne opp, står stødig og bra - hun har blitt så trygg i ringen etter det meget omtalte "støtet" stakkars.. :) 

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL