onsdag, 18 sep 2019
 
 
Feil
  • XML Parsing Error at 1:3563. Error 9: Invalid character

Aynï får prøve seg på litt av hvert hun også, og ting som ikke faller inn i de andre kategoriene, legger jeg ut her.  Siden jeg foreløpig ikke har noen planer om å gå videre med blodspor, kommer resultatene på denne siden.

 

Blodsporkonkurranse 13.06.09, Norsk Retriever Klubb avd. Fosen

Sporstart: godt/godkjent

Tempo: godt/godkjent

Tapsarbeid: brukbart

Konsentrasjon og vilje: brukbart

Arbeidsmåte: brukbart

Heltheltsinntrykk: godt/godkjent

Premie: 3. premie

Dommerens kommentar (Svein Småli): Sporstart går greit, etter 200m mister litt av interessen, kommer igang igjen.  Tiur flyger ut som forstyrrer sporingen, men roer ned og kommer til sporslutt.

Min kommentar: Debuten!  Og jeg trodde aldri vi skulle komme oss lenger enn max fire meter fra sporstart, haha!! Tongue out  Men Aynï gikk!  Det var et fint nybegynnerspor, men tiuren beviste at det er ikke bare fuglehunder som reagerer på storfugl - Aynï skulle gjerne vært setter hun nemlig, så det var en kraftig forstyrrelse.  Hun fant sårleie som hun markerte fint, men skanken gikk vi rett forbi, selv om hun hadde markert den - noe jeg ikke så!  Embarassed  Det var lærerikt, og jeg er skrekkelig imponert over cairn-jenta mi som aldri har gått på blod før (det var jo årets stunt dette!), og hun har heller aldri gått andres spor enn mine.  Strålende fornøyd, og den beste 3.premien jeg noensinne har fått!! Laughing

 

Blodsporkonkurranse 14.06.09, Åfjord Jeger- og firskeforening

Sporstart: brukbart

Tempo: ikke godkjent

Tapsarbeid: ikke godkjent

Konsentrasjon og vilje: ikke godkjent

Arbeidsmåte: ikke godkjent

Helhetsinntrykk: brukbart

Premie: 0.premie

Dommerens kommentar (Svein Småli): Okei, hadde ikke dagen sin i dag.

Min kommentar: Haha - dette gikk på rævva!  Aynï hadde ganske enkelt ikke interesse av å gå spor, og jeg klarte ikke å lese henne.  Hun ville mye heller gjøre andre ting, men hun fant sårleie og markerte dette fint, og vi kom på en eller annen måte til sporslutt også.